Új Magyarország fejlesztési terv

Szolgáltatások ...

Cégünk 1993-ban, mint családi vállalkozás alakult. Állandó ügyfélkörünknek és folyamatos növekedésünknek köszönhetően lehetővé vált önálló telephely és új cégforma kialakítása. Ma már három digitális nyomtatóval, egy nagyméretű vágógéppel és egy laminálógéppel rendelkezünk.

Célunk, hogy igényeinek megfelelő, elegáns, hatásos reklám és dekorációs felületeket hozzunk létre kirakataiban, üzlet helyiségeiben vagy közterületeinken. Fő profilunk reklámtáblák, öntapadó matricák, megállítótáblák, kül- és beltéri ponyvák, hálók, vásznak, autó dekorációk készítése, komoly technológiával, jó minőségben. Munkatársaink sok éves tapasztalata a garancia arra, hogy megrendelőink elégedettek szolgáltatásainkkal.

Csapatunk sikerét nem csupán nyomataink minősége alapozta meg, hanem munkatársaink ügyessége és precizitása. Bármilyen dekorációs megoldásról legyen is szó, bátran bízhatja rá magát szakértelmükre. A tudásunk észrevétlenül is, akár kérés nélkül egészíti ki a technológia nyújtotta lehetőségeket, hogy az Ön elvárásainak feltételek nélkül meg tudjunk felelni. Munkánkat partnereink évek óta elismerik és megbecsülik, amit szolgáltatásaink kiváló minőségével értünk el.

Grafikai tervezés

Vállalunk teljes körű arculat, lógók, emblémák, névjegykártyák, cégtáblák, szórólapok és egyéb reklám anyagok tervezését.
 

Laminálás

Nyomataink fényét és színét kérésére lamináló fóliával védhetjük a karcoktól és a fakulástól. Az általunk nyomtatott legtöbb média tartósabbá tehető egy plusz fólia réteggel, akár a naptól, a víztől, akár a graffitisektől vagy csupán a kopástól kívánja megvédeni azt. A védő fólia réteg felhelyezését az amerikai SEAL által fejlesztett lamináló géppel végezzük. Gépünk két szorosan összepréselt gumihenger között továbbítja a nyomatot és a védőfóliát, hogy azok soha többé ne válhassanak szét egymástól. Maximálisan laminálható szélesség 157,5 cm, leggyakrabban azonban a későbbi munkát is megkönnyítendő 100 - 140 cm lamináló szélességgel dolgozunk. A mechanikus sérülések ellen védő egyszerű fólia mellett, különlegesebb lamináló fóliák is szerepelnek kínálatunkban, mint a lépésálló padló lamináló fólia, az UV védő fólia illetve az anti-graffiti, oldószerálló fóliák is.

Konfekcionálás

Az általunk nyomtatott ponyvákat és hálókat, igényei szerint konfekcionáljuk. A rögzítési lehetőségektől függően ez jelenthet szegést és ringlizést, illetve bújtatózást. Kisebb méretű molinók gyártásakor a ponyva széléből 5 cm szélességben visszahajtást készítünk (szegés). A visszahajtáshoz a 3M kétoldalas ragasztószalagjait használjuk. Ezután 2,5 cm átmérőjű ringliket teszünk bele. Nagyobb méretű ponyvák vagy építési hálók gyártásakor, a visszahajtást és az illesztéseket hegesztjük. Molinók és hálók konfekcionálási díja folyóméterenként keresse az árlistánkban.

Kültéri kihelyezés

Profi dekoratőr csapatunk az egész ország területén végez helyszíni dekorációs munkákat. Nem csupán egy-egy üzletben, de több csapatban akár nagy országos kampányokban is. A Rossmann Magyarország Kft.-vel végzett közös munkánk keretében több éve dekoratőreink készítik üzleteik külső és belső dekorációját, végzik az üzletek felmérését és karbantartását. Nagyobb országos kampányaink közzé tartoznak még a Duna Takarékszövetkezet fiókjainak dekorálása valamint a 6P Reklámügynökséggel immár 3 éve közösen folytatott Nike boltjainak kampánya. Amennyiben tapasztalt kollégáink segítségét igénybe szeretné venni, egy vagy több üzlethelyiség dekorálására, keressen fel minket elérhetőségeinken, árainkról pedig tájékozódjon itt.
 

Bérnyomtatás

Ha Önnek lehetősége van arra, hogy saját maga dolgozza fel a nyomatokat, elviheti tekercsben a megnyomtatott médiát. Ebben az esetben 10% kedvezményt adunk a nyomtatási árainkból.