Új Magyarország fejlesztési terv

Technikai Információk ...

Digitális nyomtatás

Három nagyformátumú digitális nyomtatóval rendelkezünk, melyek segítenek kiszolgálni az ügyfeleink igényeit, a legkisebbtől a legnagyobb méretig, kezdve a beltéri poszterektől, egészen a kültéri óriásplakátok vagy óriásmolinók nyomtatásáig.
Az elérhető legnagyobb 100 négyzetméteres óránkénti nyomtatási sebességnek hála rövid határidővel, kedvező áron vállalhatunk nyomtatási munkákat. 

Betűvágás

A professzionális vágó plotterek új generációja a 1425 mm szélességű, kiváló minősségű Mimaki CG-130FX plotter. A berendezés bármilyen bonyolult kontúr vonal kivágására gyorsan, nagy pontossággal képes. Nagy felbontású fotó-elektronikus szenzorai biztosítják az egész tekercsen precíz vágási feladatok elvégzését. Szenzorai felismerik a nyomtatott vágójeleket, és azokon belül kivágja a nyomtatott logó, felirat tökéletes kontúrját, akár védőlaminált fóliákból is. 

Laminálás

Az 1575 mm szélességű Seal 62 Base típusú lamináló a Seal legújabb megoldása a professzionális laminálásra és tábla kasírozásra. Ez a nyomás érzékeny meleg lamináló berendezés széles körben használható a dekorációban. Cégtáblák, világító táblák kasírozásához, beltéri dekorációk laminálására, padló matricák laminálására. Kül- és beltéren egyaránt védi dekorációs felületeit a sérülésektől, az időjárástól vagy a vandáloktól.